Voorwaarden levering

Hush Hengelo bezorgt in de volgende plaatsen van maandag t/m donderdag tussen 11:00 uur en 13:00 uur en op vrijdag tussen 11:00 uur en 14:00 uur:

1. Industrieterrein Hengelo-Zuid

Hush Enter bezorgt in de volgende plaatsen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 14:00 uur:

1. Enter
2. Rijssen
3. Nijverdal
4. Goor
5. Bornerbroek
6. Wierden
7. Windmolenbroek

Wil je een bezorging in een aangrenzende gemeente of plaats? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kijken wat we voor je kunnen doen.

BESTEL ONLINE
Bestellingen die je wil laten bezorgen kunnen alleen online besteld worden via ons bestelportal. Het is niet mogelijk je bestelling telefonisch te plaatsen. Als je je bestelling wil afhalen dan is het wel mogelijk deze telefonisch te plaatsen.

BESTEL OP TIJD
Wij doen ons best om bestellingen op tijd te bezorgen, maar het helpt enorm als we de bestelling ook op tijd ontvangen. Op tijd betekent voor ons minimaal 1 uur voor gewenst aflevertijdstip. We hebben het soms erg druk en als de drukte te groot wordt kan het voorkomen dat we de bestelportal (tijdelijk) sluiten.

Besteltijden bezorging Hush Hengelo:
- Maandag t/m donderdag van 11:00 uur – 13:00 uur
- Vrijdag van 11:00 uur – 14:00 uur

Besteltijden bezorging Hush Enter:
- Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur – 18:00 uur
- Zaterdag van 09:00 uur – 14:00 uur

JE BESTELLING OP EEN ANDER TIJDSTIP ONTVANGEN VAN HUSH
Voor groepscatering en/of vergaderlunches is het, in overleg, mogelijk om buiten de reguliere bezorgtijden te bezorgen.

JE BESTELLING IN HET WEEKEND ONTVANGEN VAN HUSH
Hush is op zaterdag en zondag geopend. Bezorgingen op zaterdag is enkel mogelijk bij Hush Enter als je bestelling een uur van te voren bij ons bekend is. Het is niet mogelijk om je bestelling op zondag te laten bezorgen.

URGENTIE EN CALIMITEITEN
Iedereen wil rond 12 uur lunchen en dan moeten de broodjes ook op tafel staan. Wij begrijpen dat. Een pauze duurt vaak maar een half uur. Maar, dat we een kwartiertje later komen aanrijden kan maar zo gebeuren als de bezorger bij het vorige adres is opgehouden. Als je per se op een bepaald tijdstip de broodjes wil nuttigen hanteer dit tijdstip dan niet als levertijd. Houd dan een kwartier eerder aan.

Onze bezorgdienst is mensenwerk en overmachtsituaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Hush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.

BEZORGKOSTEN BIJ HUSH
‍‍
De bezorgkosten van bestellingen onder de €30,00 bedragen €5,50. Bestellingen vanaf €30,00 worden gratis bezorgd.

BEZORGING BUITEN ONS BEZORGGEBIED
Bezorging buiten de desbetreffende bezorglocaties is alleen mogelijk in overleg met de desbetreffende locatie. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen.

BETAALWIJZE
Leveringen dienen online betaald te worden via iDEAL.

Bekijk ook onze disclaimer, onze privacywetgeving of bestel online.