Wie is Hush?

Hush is een concept dat een nieuwe betekenis wil geven aan de momenten onderweg. Met onze lokale en dagelijkse verse producten willen wij mensen laten genieten, tot rust laten komen en onthaasten. 

 

Hush wil jou de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven. Op het gebied van kwaliteit, goede gezonde voeding en gifts. Al onze producten worden elke dag door onze chef-koks vers op locatie bereid. Op die manier zorgen wij dat je uitgerust onderweg bent.

 

 

Waarom Hush?

De dynamiek van de meeste tankstations zijn zo ontworpen dat het de focus ligt op snelheid. We zijn immers altijd on the go, hebben weinig tijd en moeten altijd ergens zijn. Ze ondersteunen ons puur in de haast en bewegingen van ons dagelijks leven.

 

Doordat mensen de meeste waarde hebben gelegd in snelheid hebben we extreem ingeleverd op randvoorwaarden als hygiene, goed en gezond eten, comfort en ambiance. Hush wil mensen de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven. Op het gebied van kwaliteit, goede en gezonde voeding en om ervoor te zorgen dat je beter op weg gaat. 

 

 

wat kun je van ons verwachten?

1. Perfectie 

We blijven nieuwe en bijzondere recepturen ontwikkelen.

2. Bewust 

Altijd keuze uit een gebalanceerd menu bestaande uit vers, kant en klaar en comfort foods.

3. Duurzaam 

Lokale verse kwalitatieve producten gecombineerd met een divers ( gezond ) assortiment.

4. Gemak 

Goed eten on the go, online service en unieke gifts. 

 

Met welke leveranciers werken wij samen?

Wij werken met ruim ruim 14 leveranciers! Hieronder hebben we de logo's staan van de meest bekende leveranciers. Daarnaast werken we ook samen met Bakkerij Oonk, Bolscher Vlees, Versvoorhoreca, Manetti, Eggink, Cafetaria Trio, Mrs Brown, Voets Specialiteiten en Bommels Conserven.

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Mijn bestelling 0,00 0