Over Hush

Hush is een concept dat een nieuwe betekenis wil geven aan de momenten onderweg. Met onze lokale en dagelijkse verse producten willen wij mensen laten genieten, tot rust laten komen en onthaasten.

Hush wil jou de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven. Op het gebied van kwaliteit, goede gezonde voeding en gifts. Al onze producten worden elke dag door onze chef-koks vers op locatie bereid. Op die manier zorgen wij dat je uitgerust onderweg bent.

Restaurant Chain - Restaurantly X Webflow template
Founders First Met In Gastronomy School - Restaurantly X Webflow template

Vier kernwaarden

Perfectie
We zijn continu op zoek naar de beste kwaliteit en mogelijkheden. Ook willen wij altijd energie leveren om het nog beter en efficiënter te maken.

Bewust
Weten waarom wij en onze klanten keuzes maken. Als je luistert naar wat mensen beweegt, kun je ze het beste op maat verder helpen.

Duurzaam
Toekomstbestendig handelen door altijd op zoek te gaan naar betere en nieuwe alternatieven en door te investeren in nieuwe schone alternatieven, cultuur en innovatie.

Gemak
Mensen verlichten in dagelijkse uitdagingen. Door blijvende gastvrijheid, onverwachte kwaliteit en door nieuwe eigen producten en recepturen te ontwikkelen.

Founders First Met In Gastronomy School - Restaurantly X Webflow template

FUELING YOUR FUTURE
SELF

Onze visie

De dynamiek van de meeste tankstations zijn zo ontworpen dat het de focus legt op snelheid. We zijn immers altijd on the go, hebben weinig tijd en moeten altijd ergens zijn. Ze ondersteunen ons puur in de haast en bewegingen van ons dagelijks leven.

Doordat mensen de meeste waarde hebben gelegd in snelheid hebben we extreem ingeleverd op randvoorwaarden als hygiene, goed en gezond eten, comfort en ambiance. Hush wil mensen de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven.

Story About Restaurant - Restaurantly X Webflow template

Wat betekenen onze kernwaarden voor ons assortiment?

Perfectie
We blijven nieuwe en bijzondere recepturen ontwikkelen.

Bewust
Altijd keuze uit een gebalanceerd menu bestaande uit vers, kant en klaar en comfort foods.

Duurzaam
Lokale verse kwalitatieve producten gecombineerd met een divers (gezond) assortiment.

Gemak
Goed eten on the go, online service en unieke gifts.

Story About Restaurant - Restaurantly X Webflow template

Zes locaties

Enschede

Food & Gifts

Hush Enschede shop

Enter

Food & Gifts

Hush Enter shop

Hengelo

Food & Gifts

Hush Hengelo shop

Lonnekermeer

Food & Gifts

Hush Lonnekermeer shop

Nieuwegein

Food & Gifts

Hush Nieuwegein shop

Topwash Enschede

Mini

Hush Enschede Topwash shop
A Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow template