Drinks
10/6/2021

Wat is er zo bijzonder aan de koffie van Manetti?

In combinatie met een koffie likeur van Monin ontdek je een nieuwe smaak die met geen ander te vergelijken is.

Wat is er zo bijzonder aan de koffie van Manetti?

Je kent het wel. Je bent vroeg onderweg, moet nog even tanken voordat je op je werk aankomt en hebt zin in een heerlijke bak koffie. De meeste tankstations zijn niet gespecialiseerd in koffie waardoor je minder goed kan genieten van het bakje wat je zo hard nodig hebt…

Maar wij brengen daar verandering in door één van de meest geprezen koffiemerken te verkopen in onze shop: Manetti. In combinatie met een koffie likeur van Monin ontdek je een nieuwe smaak die met geen ander te vergelijken is. En wij vertellen jou hier graag meer over!

De unieke italiaanse beleving van Manetti

Manetti, een familiebedrijf dat is ontstaan door de liefde van koffie, doorgegeven van generatie op generatie, werkt met gevoel voor tradities en authenticiteit. Maar dan wel in een hedendaagse setting. Door te kijken naar wat er speelt en wat er ontwikkelt in de markt, weten ze een ieder te verrassen met haar Italiaanse gevoel voor koffie.

Top kwaliteit bonen, een gepassioneerd en gedreven team, ervaren melangeurs en een eigen branderij zijn stuk voor stuk de ingrediënten voor de unieke Italiaanse beleving.

Manetti Verde

Manetti kent een aantal verschillende smaken. Manetti Verde Oro & Manetti Verde Bar zijn de smaken die wij in huis hebben. Bij de Oro-koffie proef je een prachtige balans tussen rinsheden en chocolade bitters. Voor de lungo drinker biedt deze koffie optimaal genot. Oro is er voor een heerlijke lungo met een zachte chocolade nasmaak en geeft jouw kopje koffie een bijzonder karakter.

Ook de verfijnde latte drinker kan genieten van deze intense koffie, want door de zachtheid creëert de koffie een melkchocolade smaak.

Bij de Bar-koffie ervaar je de romige aardse smaken, pure cacao en walnoten. Voor de koffiedrinker die op zoek is naar iets meer pit is deze koffie ontwikkeld; pittig, krachtig en sterk. Een echte oppepper! Door het volle en stevige karakter behoudt het ook een mooie koffiesmaak.

Ohja, deze verschillende smaken zijn beiden biologisch! Dit betekent dat er bij de teelt van de koffiebonen geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige, chemische meststoffen of bestrijdingsmiddelen 😉

Personaliseer je Manetti met de koffie siropen van Monin

Bij al onze filialen kan je jouw bakje koffie een extra dimensie geven door middel van de koffie siropen van Monin.

De smaken die onze filialen kennen, zijn (van links naar rechts):

  1. Hazelnoot
  2. Vanille
  3. Amaretto / Almond
  4. Caramel

Bij deze authentieke smaaksensaties draait het vooral om het geven van plezier en genot aan de koffie.

Benieuwd naar onze Manetti koffie of de koffie siropen van Monin? Ervaar zelf de smaak in één van onze filialen!