Shop
22/6/2022

Broodje online bestellen en afhalen of laten bezorgen

Met onze lokale en dagelijkse verse producten bieden we je de mogelijkheid bewust te kiezen voor betere alternatieven.

Broodje online bestellen en afhalen of laten bezorgen

Veel mensen denken dat je bij Hush alleen terecht kunt voor een lekkere lunch of tussendoortje als je komt tanken, maar niets is minder waar. Je kunt al onze broodjes, zoetigheden en snacks ook online bestellen en op komen halen. Liever thuis laten bezorgen? Ook dat is bij onze Hush-locaties in Hengelo en Enter geen enkel probleem en bij een bestelling boven de € 30,- is bezorgen zelfs gratis!

Met onze lokale en dagelijkse verse producten bieden we je de mogelijkheid bewust te kiezen voor betere alternatieven, kwaliteit en goede gezonde voeding. Al onze producten worden elke dag door onze chef-koks vers op locatie bereid. In onze allergenenkaart staat precies aangegeven wat waar in zit, zodat je ook met een allergie of intollerantie veilig bij ons terecht kunt voor een lunch of een tussendoortje.

Desembrood

Voor onze broodjes gebruiken we desembrood. Onze bakker, Bakkerij Nollen, laat het deeg een aantal dagen rusten en rijzen, speelt met de temperatuur en past de verhouding van meel en water naar perfectie aan, waardoor het desembrood een eigen karakter krijgt, met een geheel eigen smaak. De bijbehorende aroma’s zijn dan ook goed te proeven in het brood. Het desembrood is geschikt voor mensen met een gistallergie, mensen die geen melkderivaten mogen hebben, is vrij van kippen- en koemelkeiwit, lactose, kleurstoffen en gist en is fris en fijn van smaak (absoluut niet zuur) en blijft heel lang vers.

Lekkere en gezonde snacks

Naast de saucijzen- en pizzabroodjes hebben we ook diverse gevarieerde gezonde snacks in ons assortiment. Zoals verschillende soorten groenten en fruit in een handige meeneemverpakking en diverse salades. Ook zijn er meerdere smaken vers bereide smoothies en groentensapjes verkrijgbaar.

Hushti's

Tosti’s maar dan anders… en lekkerder! Onze Hushti’s worden bereid volgens eigen recept en met bijzonder smaakvol landbrood. Naast de traditionele ham-kaas Hoshti, hebben we ook een Pollo met pulled chicken, de Prosciutto met beenham en Old Amsterdam en de Veggie met onder andere spinazie, pesto en mozzarella.

Vergaderlunchboxen

Heb je een vergadering en ben je op zoek naar een lunch? Ook deze kun je eenvoudig en snel bestellen bij een van onze Hush-locaties. We hebben vier verschillende boxen samengesteld, van twee halve broodjes en wat drinken, tot een complete box met broodjes, drinken, een saucijzenbroodje en fruitsalade.

Hoe bestel ik online?

Heb je zin in een vers belegd broodje, een (gezonde) snack, een pizzabroodje, een salade of een smoothie? Plaats online je bestelling en kom het ophalen of laat het op kantoor of thuis bezorgen.

Simpel en snel online bestellen:

 1. Zorg dat je minimaal een uur van te voren bestelt
 2. Klik op de button ‘bestel online’ bovenaan de pagina
 3. Kies of je wil afhalen of bezorgen
 4. Kies je dichtstbijzijnde locatie
 5. Kies je broodje
 6. Vul je gegevens in en betaal
 7. Haal het af of laat het bezorgen

Wil je liever langskomen om het zelf op te halen? Je bent van harte welkom op een van de locaties in Enter, Enschede, Hengelo, Lonnekermeer of Nieuwegein! Wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk klaarstaat.

Onze locaties:

 1. De Bleek 5, Enter
 2. Twekkeler Es 53, Enschede
 3. Midzomerweg 53, Enschede
 4. Diamantstraat 11, Hengelo
 5. Rijksweg A1 1, Deurningen
 6. Nieuwegein A27 2, Nieuwegein