Zo voorkomen wij voedselverspilling en bespaar jij geld op onze producten

4 september 2020

In de hele keten, van de akker tot aan de tafel, wordt voedsel verspild. En daarmee wordt niet alleen het eten zelf verspild, maar ook de gebruikte grondstoffen die nodig waren om dat eten te produceren: water, landbouwgrond, arbeid en vervoer. Voedselverspilling heeft veel schadelijke gevolgen voor het milieu - het zorgt namelijk voor 8% van de wereldwijde CO2e-uitstoot. En dat is slecht nieuws voor onze aarde.

 

Om deze reden zijn wij aangesloten bij Too Good To Go, een app die voedselverspilling tegengaat. In dit artikel kan je lezen wat het voor jou betekent en welke voordelen het jou biedt.

 

 

Hoe werkt de app?

Via de Too Good To Go app kun je een "Magic Box" kopen bij jou in de buurt. Wat is er nou zo magisch aan die boxen? Overtollig eten is lekker. Het is namelijk nog prima eetbaar eten dat door winkels en restaurants aan het einde van de dag weg zou moeten worden gegooid. Denk bijvoorbeeld aan een Broodje Spare Rib of een Broodje Gezond die te vaak is klaargemaakt omdat we meer drukte hadden verwacht en daardoor eten overhouden. Je zal nooit precies weten wat je in je Magic Box krijgt totdat je het ophaalt. Wat je wel zeker weet, is dat het een goede deal is én dat je lekker eten krijgt! 

 

Welke voordelen heeft dit voor mij?

Als jij via de Too Good To Go app een Magic Box van ons besteld, dan ontvang je onze producten voor een klein prijsje. Naast het feit dat je een hoop geld bespaart, heeft jouw aankoop ook nog een grote impact op het milieu.

 

Doordat jij (en alle anderen die de app gebruiken) een Magic Box bij ons bestelt, verminder je dagelijkse verspilling en laat je onze producten weer op een bord belanden in plaats van de vuilnisbak. 

 

Je bespaart dus niet alleen geld voor jezelf, maar je maakt ook nog eens het verschil voor anderen! 

 

 

Hoe kan ik meedoen?

Download de Too Good To Go app, maak een account aan en zorg dat je locatie binnen één van onze shops valt. Anders krijg je onze Magic Boxen namelijk niet in je overzicht. Via ontdekken kan je nu alle Magic Boxen bij jou in de buurt zien. 

 

Als je Hush hebt gevonden, dan kan je op het hartje rechts bovenin klikken. Hierdoor kan je ons in het vervolg gemakkelijk terugvinden onder je Favorieten.

 

Hopelijk tot snel in één van onze shops! ;)

Afbeeldingen van dit nieuwsbericht
/upload/images/Nieuwsbericht/Too%20Good%20To%20Go.jpg /upload/images/Nieuwsbericht/5db7ffae7638e941320511.jpeg
Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Mijn bestelling 0,00 0