Nieuwe Hush-locatie in Enschede

16 juli 2020

Het was al wat langer bekend dat er een nieuwe Hush-locatie open zou gaan in Enschede. Het beginnen aan de verbouwing werd helaas ook niet vergemakkelijkt door het coronavirus, welke in volle vaart door ons land sjeesde. Maar, we zijn gestart!!

 

Op het moment wordt er namelijk hard door Gebr Poppink BV om het civiele werk voor de verbouw gereed te maken. 

 

De werkzaamheden die je nu ziet zijn ter voorbereiding op de grote verbouwing! Hiermee hopen we na de bouwvak te kunnen starten.

 

 

Wat betekent dit voor de locatie?

Ten eerste wordt de shop een stuk groter. Hier zal het concept HUSH FOOD & GIFTS zich in bevinden. Met deze upgrade kan jij binnenkort dus ook in Enschede genieten van een ontbijt, lunch of lekkere snack van Hush! 

 

Daarnaast gaat de routing op het terrein op de schop.

 

 

 

Kan ik momenteel nog wel naar AVIA Enschede Twekkeler-Es?

Jazeker! Gedurende de verbouwing blijven wij iedereen van dienst. Ook de gehaktballen én de broodjes blijven we voor jullie maken! Je hoeft dus geen nieuwe tank- of lunch locatie te zoeken. 


Je kan de Facebook pagina van AVIA Enschede Twekkeler-Es in de gaten houden voor het laatste nieuws rondom de verbouwing. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we de 4e Hush officieel mogen openen! En hopelijk geldt dat natuurlijk ook voor jou!

Afbeeldingen van dit nieuwsbericht
/upload/images/Schermafbeelding%202020-07-14%20om%2014_05_50.png
Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Mijn bestelling 0,00 0